Skaidi I mökki

Saariselän Skaidi I mökki on valmistunut vuonna 2010. Se sijaitsee lähes Laanipalon korkeimmalla kohdalla osoitteessa Jäkälätie 14. Mökki on paikalla rakennettu ja sen eristysmateriaalina on käytetty ekologista ja hengittävää ekovillaa. Mökissä on koneellinen ilmanvaihto.

Mökki on tilava, viihtyisä ja hyvin varusteltu. Mökin alakerran kahdessa makuuhuoneessa on kummassakin parivuoteet, jotka tarvittaessa pystyy irrottamaan yksittäisiksi vuoteiksi. Mökissä on tilava ja korkea ns. läpitalon parvi, jonne johtaa loivat kierreportaat. Parvella on kolme vuodepaikkaa – yksi parivuode ja yksi yksittäinen vuode. Myös parven parivuoteen pystyy erottamaan omiksi vuoteiksi. Keittiössä on tilava/korkea jääkaappi ja erillinen kalusteisiin integroitu pakastin. Olohuone on ns. korkeaa tilaa, jossa on mm. isot ja korkeat päätykolmioikkunat. Mökissä on kaksi WC:tä. Mökin yhteydessä on autokatos/varasto, jossa on mm. suksenvoitelupöytä ja suksenvoiteluvarusteet. Autokatoksessa on ulkopistoke auton lämmitystä varten. Mökin etelän puolella oleva takapihan terassi rajoittuu rakentamattomaan puistoalueeseen.

 

MÖKIN VARUSTELU

Mökin varusteluun kuuluu mm. varaava takka, sähkösauna, koneellinen ilmastointi  ja autokatos/varasto. Varastossa on suksenvoitelupöytä sekä suksenvoiteluvälineitä. Autokatoksessa on ulkopistoke auton lämmitystä varten.

Keittiön varustelu on kattava ja astiastot on ainakin seitsemälle henkilölle. Keittiössä on mm. iso/korkea jääkaappi, kalusteisiin integroitu pakastin, keraaminen liesitaso, monitoimiuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain ja vohvelirauta.

Muuta mökin varustusta on mm. kaksi televisiota, wifi-yhteys, radio/CD-soitin, DVD-soitin, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta ja hiustenkuivain. Vaatteiden kuivatukseen mökillä on kuivauspatteri ja kenkienkuivauspuhallin. Pienemmälle väelle mökillä on syöttötuoli, potta ja erikseen sovittaessa myös pinnasänky ja Savotan hiihtoahkio. Talviliikuntaan mökillä on potkureita ja pulkkia. Kesävarusteena on kaasugrilli.

 

VUOKRAHINTAAN SISÄLTYY

Vuokrahinta on 750 – 1350 €/viikko riippuen ajankohdasta. Vuokrahintaan sisältyy mm. loppusiivous, takkapuut, talous- ja wc-paperit, leivinpaperit, foliot ja tuorekelmut, saunan pefletit sekä pyykin-, käsien- ja astianpesuaineet. Liinavaatesetin eli lakanat ja pyyhkeet tarjoamme vieraillemme hintaan 12€/henkilö.

Huollamme ja siivoamme mökit itse, jolla varmistamme sen, että vieraamme pääsevät aina siistiin ja puhtaaseen mökkiin.

Lemmikkieläinten tuonti mökille on kielletty.

 

ETÄISYYDET

Mökiltä on hyvät yhteydet hiihtoladulle ja kelkkareitille. Saariselän keskustan ja Laanilan väliselle valaistulle hiihtoladulle on matkaa noin 150m ja valaistulle, talvisin latukoneella ajetulle, ulkoilureitille on matkaa noin 100m. Kelkkareitti kulkee noin 300m päästä ja Saariselän keskustaan on matkaa noin 2,5 km. Lentokentälle on matkaa noin 25km ja Ivalon kylälle noin 32 km.

 

MUUTA

Sana Skáidi on pohjoissaamea ja se tarkoittaa jokihaarojen väliin jäävää maa-aluetta.

 

Klikkaa kuva isommaksi

 

 

 

© Copyright 2014. All Rights Reserved.