Guolbba mökki

Saariselän Guolbba mökki on valmistunut vuonna 2012. Mökki sijaitsee Laanipalon vapaa-ajankaava-alueella osoitteessa Luppotie 3. Mökki on paikalla rakennettu ja sen rakennuspuuna on käytetty tiheäsyistä Lapin mäntyä. Mökki on tilava, viihtyisä ja kattavasti varustettu.  Mökin alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa parivuoteet. Alakerran olohuone ja keittiö on samaa tilaa, jossa olohuone on ns. korkeaa tilaa. Tilavalla ja korkealla parvella on kolme vuodepaikkaa. Keittiössä on laadukkaat Siemensin kodinkoneet mm. iso jääkaappi ja erillinen, kalusteisiin integroitu, pakastin. Mökissä on kaksi WC:tä. Etupihan terassi on osittain katettu.

 

MÖKIN VARUSTELU

Mökin varusteluun kuuluu mm. varaava takka, sähkösauna ja koneellinen ilmastointi.

Keittiön varustelu on kattava ja astiastot on ainakin seitsemälle henkilölle. Keittiössä on mm. iso/korkea jääkaappi, kalusteisiin integroitu pakastin, keraaminen liesitaso, monitoimiuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain ja vohvelirauta.

Muuta mökin varustusta on mm. televisio, wifi-yhteys, radio/DVD-/Blu-ray soitin, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta ja hiustenkuivain. Vaatteiden kuivatukseen mökillä on kuivauspatteri ja kenkienkuivauspuhallin. Pienemmälle väelle mökillä on syöttötuoli, potta ja erikseen sovittaessa myös pinnasänky. Parvelle johtavissa portaissa on lapsiportti. Talviliikuntaan mökillä on potkuri ja pulkkia. Kesävarusteena on kaasugrilli. Mökin terassilla on ulkopistoke, jota voi käyttää auton lämmitykseen jatkoroikalla. Mökillä on tätä varten 10 metrin jatkoroikka.

 

VUOKRAHINTAAN KUULUU

Vuokrahinta on 445-1095 €/viikko riippuen ajankohdasta. Vuokraamme mökkiä myös viikkoa lyhyemmiksi ajoiksi. Vuokrahintaan sisältyy mm. loppusiivous, talous- ja wc-paperit, leivinpaperit, foliot ja tuorekelmut, saunan pefletit sekä pyykin-, käsien- ja astianpesuaineet. Mökillä olevat takkapuut ovat myös vieraiden käytettävissä. Liinavaatesetin eli lakanat ja pyyhkeet tarjoamme vieraillemme hintaan 12€/henkilö.

Huollamme ja siivoamme mökit itse, jolla varmistamme sen, että vieraamme pääsevät aina siistiin ja puhtaaseen mökkiin.

Lemmikkieläinten tuonti mökille on kielletty.

 

ETÄISYYDET

Mökiltä on hyvät yhteydet hiihtoladulle ja kelkkareitille. Saariselän keskustan ja Laanilan väliselle valaistulle hiihtoladulle on matkaa noin 440m ja valaistulle, talvisin latukoneella ajetulle, ulkoilureitille on matkaa noin 140m. Kelkkareitti kulkee noin 250m päästä ja Saariselän keskustaan on matkaa noin 2 km. Lentokentälle matkaa on noin 25km ja Ivalon kylälle noin 32km.

MUUTA

Sana guolbba on pohjoissaamea ja se tarkoittaa kangasmaastoa. Sanan guolbba suomenkielinen muunnos on kuolppuna.

 Klikkaa kuva isommaksi

© Copyright 2014. All Rights Reserved.